59. nap – pihenős

Végre kialudtam magam. Senki nem keltett fel, senki nem piszkált, nem csengett a telefon, valahova felírom a naptáramba.
Mondjuk a reggelit a teraszon már nem tartotta drága ügyfél tiszteletben, és vasárnap akart díjbekérőt írni, amikor arról pontosan tudható, hogy tök felesleges, elég egy “helló fizess” e-mail is, pont ugyanaz a funkciója. 10 éve mindig elmondom neki, de nem érti, sőt ide is adja, hadd kukázzam én ki. A számlát persze csak akkor írja meg, ha már ráégett a 15 napos határidő az átutalástól… no comment.
Szóval a késői reggeli után bevackoltam, és rendet raktam a fájlok és az online életemben, frissítettem a to do listát, kikukáztam a nem túlélő típusú virágokat, és a túlélőknek adtam vizet, majd játzsottam egy sort Bobival, és újra megnéztem mi lakik a hűtőben…
Youtube délutánt tartva ősrégi vidám tv játékokat, kabaré jeleneteket kerestem lazításnak, tényleg nem stresszeltem semmin.
Mígnek a délután eljött, és panaszosan érdeklődött a család a beígért töltöttkáposzta iránt, így mentem romba dönteni a konyhát.
Nem érdekel sem vírus, sem rossz hír, egyszerűen csak szeretném visszakapni a régi életem. Sose lesz már, de a reményt nem adom fel.
Estére jött a hír a Szegedi Szabadtériről, hogy vagy a #neváltsdvissza (no ez 60 ezernél nem játszik…), vagy szabadjegy (de mire???) 2021-ben, vagy visszautalják. Utóbbi kettőn gondolkodom, ha ugyanilyen bérletre beválthatom jó helyre a szabadjegyet, akkor az lesz, de ha nem lesz a döntésig műsor vagy ilyen lehetőség, akkor szerintem újra karácsonyi ajándékban fogunk gondolkodni, hátha lesz akkor is bérletakció.
Este a heti munkaterv a feladat, és sok-sok alvás.
Holnaptól pörgős hetek jönnek 🙂