56. oldal – csacsogós

Amikor azt gondolnám, hogy a bér max 1 nap meló, akkor ezzel cseszem el a harmadik fél napomat.
Azért a közös reggeliket a teraszon  tuti visszasírom majd a vészhelyzeti karantén után. Valami gubanc lehet a cukrommal, mert délutánra újra kiütött, igaz csak 15 percre, de ijesztőek ezek az időszakok.
Mire jobban lettem, már pakoltam is össze a laptopot, és exügyfél feleségéhez nyargaltam adóbevallást gyártani. Megszokott módon. Nagyjából ilyenkor van évente 1x alkalom, és apropó rá, hogy kibeszéljük magunkat, tehát du 4-re mentem (picit késve), és 2 óra múlva édes életem telefonjánál eszméltem rá, hogy kultpol momo jitsi (olyan, mint a zoom, csak sokkal bénább vagyok benne), és már alig van idő. 10 perccel 7 előtt hazaértem, nagyjából 3 perc autóval a táv. Az adóbevallás is elkészült, és egy jót csacsogtunk. A kisebbik kamaszom, és nála a legkisebb kamasz jártak 6 évig egy osztályba, előtte meg 3 évig közös ovis csoportba, szóval nem mai a locsoghatnékunk.
Sosem véget nem érő jitsi után, mivel a fiúk főztek, így jutott nekem is vacsi.
Holnap ezerrel könyvelés, délelőtt meg adóbevallós ügyfél jön 🙂 ritka pillanat mostanában, remélem eső nem lesz, mert a terasz lesz az ügyféltér az iroda!