HELLO AGAIN – Pinceszínház

Musical a Pinceszínházban, ami akár egy nagyszínpadot is megérdemelne.
Forgószínpad, ami nem csupán technika, de az élet körforgását is megmutatja, hogyan jutunk el a katonát leszólító kurva kezdő jelenettől a végsőig, mikor újra ugyanezen örömlány ajánlja fel szolgáltatásait.
Sok sok szerepben tűnnek fel a színészek:

Fekete Linda, aki a már felemlegetett szexmunkás, de nem sokkal később az elhanyagolt feleség.

Aki kiemelkedik mellette az estékből az Ember Márk, aki egyszer író, egyszer diák, de mindenképpen az elesett, lelkileg roggyant mindegyik karakterében.

Némedi Árpád férjként, szenátorként is ellenszenves, bár szerelmesként már picit kezdeném megsajnálni, de mégsem. Csak kihasználja a helyzetet. Nem kicsit, nagyon.

Tóth Zsófia a nagy meglepetése az estének, akár színésznő, akár ápolónő: elhiszem, és vele sírok és nevetek.

Kakukktojás Georgita Máté Dezső, sosem láttam még színpadon, és zenés előadásban messzire kerülöm, de ha prózai színdarabban feltűnik, tutira ott lesz a helyem, mert a kezdéskor még ellenszenves katona után a legszerethetőbb, kallódó srác szerepében tündököl. Miért nem nézném meg újra, ha énekel? Egyetlen oka, hogy nem tud, és ez egy musicalben a minimum lenne. A többiek viszont kárpótolnak, bár a hely adottságai erős kihívások elé állítják a hangtechnikát, nem hamis, de időnként nagyszínpadért kiáltanék ma este. De örüljünk annak, ami így járvány idején van. Egy kellemes musical estének.

Dicső Dániel rendező pörgette az élet és a forgószínpad eseményeit izgalmasra.

Szólj hozzá!