Vérvörös Törtfehér Méregzöld – Pintér Béla és Társulata

200 éve nyílt meg az UP. A Dikktévén az elnök-kormányzó osztja az észt (Köteles Lábán Leonárdó – Pintér Béla). Hogy jutottunk ide? Mi történhetett, hogy Jónás János (Adorjáni Bálint) a legjobb külügyminiszter Szíjjártó Péter dicsőséges elődje óta? Hol basztuk el végleg? A Devla áldja meg a magyart… és a és a MACIDESZ cigány-zsidó kényszerházassággal lásson el dr Slamovits Szilárd (Enyedi Éva), ha a csodás egészségügyi rendszerbe kerülsz. Nem érted? Még mindig nem érted mekkora szarban vagyunk? Mi lesz, ha nem teszünk semmit?

Terézi Asztrid (Takács Géza) kényszerből ugyan, de nyomon van, az egyetlen fehérbőrűként hatalmoba került főrendőr, aki még azt is tudja, hogy ki tette el láb alól Sztojka Szvetlana-t (Fodor Annamária) 2195-ben, ki az elnök-kormányzó exneje, és egyen egykori ellenzéke volt.

Időnként feltűnik a maszkmániás dr. Kalányos Anna (Fodor Annamária), alias nyunyós Cili, aki csodálatos vírusvédelmi tanácsokat oszt. Midőn Jónás János meghozza a hírt az Orosz Föderációból, hogy az oltóanyag feltétele a Sztojka Szvetlana gyilkosának kiadása az orosz hatóságoknak, onnantól elszabadul a Devla… vagy az elnök-kormányzó…

Mit keres a “buzi holland” a sztoriban? A Nemzeti Dikktévében mit is kéne bejelenteni? Lábán Köteles Chiara (Roszik Hella) hogy is tapos bele a történetbe két lábbal, és ki maradhat a hatalom seggnyalójaként a képben… na ahhoz húzzál el megnézni az előadást, hogy a Devla legyen veled már!

Pintér Béla írta, rendezte, és tartja a kezében egész este.

(Újpesten leled, az UP Rendezvényházban, a vásárcsarnok felett, este kezdődik a piac zárva, vagy parkolsz és liftezel, vagy lépcsőzöl a tériszonyoddal… ez van, de megéri! )
Húzz maszkot, és menj színházba!

Szólj hozzá!