19. nap – tejhatalom

A nap híre, hogy a parlamentben lekapcsolták a villanyt. Na nem technikailag, csak annak a 133 fideszes + miatyánkos képviselőnek a fejében, akik egy pillanat alatt megszavazták O1G tejhatalmát korlátlan időre. Eddig Budaörsön játszották Alföldi Róbert rendezésében A sötétség hatalma elődadást, de most új szereposztásban, új rendezővel már a parlamentbe költözött a valóság…
A reggel a péteri postán talált, ami pici. és nem volt senki, csak a két postáskisasszony, így anyu csekkjeivel kb 3 perc alatt végeztünk. Aztán irány a Bauhaus, némhány apróság, rohanás haza, majd repülőrajt a sonkával együtt irány anyu. Még mindig kurva magas a 4 emelet, de ez van.
Délután vissza, nyudíjas néninek bevásárlás, aztán jöhetett az online délután-este a gép elé tapadva.
Momo zoom két felvonásban, utána újabb online momo konf. megbeszélése, természetesen online chat-en, ha pedig bármi kétség lenne, hogy normális vagyok-e, még ránéztem az új egyetemi beadandó projekt feladatra, és így este 10 magasságában bezártam a gépet.
A reggel természetesen a Mószer Aranka fedőnéven futó Pannika könyvvizsgálóval telt, mert ügyfél hívott, hogy a banya behisztizve írt neki, hogy lejárt a megbeszélt határidő, és mikor kap főkönyvet. Egyetlen kurva nagy szépséghibája volt a sztorinak, hogy velem nem beszélte meg az időpontot, két hónappal korábbra, mint a NAV határidő. Szóval most várni fog, mert millió + 1 feladatom van nélküle is. Kapott ma üzenetet: folyamatban van, aztán ossza be magának.
Estére azért kicsit könnyebb lett a lelkem, mert a javaslataim átmentek a momo helyi szűrőn, sőt, holnap pedig önkéntes meló level 2.0. bevásárlás helyett maszkok kihordása jön az idősebb generációnak. Bírom őket nagyon, hát ez van. Délután pedig ellépek a vecsési Tesco-ba, mert hiányzik néhány dolog már nem csak az én, hanem a drága nyugdíjas bevásárlós csapatomnak is, és helyben már minden lelőhelyet felkutattam, de a kurva tönkölyliszt és fehér karalábé vetőmag az sehol sincs.
FB játék kapcsán kaptak a fiaim 14 kérdésr rólam, nem publikáltam az eredményt, de tanulságos beszólásaik vannak, és végre őszintén édesek voltak. Én meg gonoszul elmentettem a kérdéssort a válaszokkal együtt, és várva várom, hogy előránthassam majd az ő gyerekeik tesztelésére, ugye amikor majd a fagyi visszanyal.
És lassan múlik éjfél, én meg visszaaktiválom az éterbe a két éve szünetelő asztalos EV-t, mert az mégiscsak a kedvezményezett katás mentesített körbe tartozik, tudok én abból is könyvelni ezekben a hónapokban simán. 🙂